Nisan 2013 archive

Yalova Temsilciliğimizden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

19 Nisan günü Yalova Temsilcimiz Muhittin AKMEŞE ve vakıf gönüllü çalışanları Yalova’nın çeşitleri beldelerinde ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunmuşlardır.

Yalova Temsilciliğimizden Otistik Eğitim Merkezlerine Yardım Dağıtımı

19 Nisan günü Yalova Temsilcimiz Muhittin AKMEŞE ve vakıf gönüllü çalışanları Yalova İbn-i Sina Otistik Eğitim Merkezi ve Alime Paşa Özel Eğitim İlk ve Orta Okulu’na ziyaret ve sosyal yardımlarda bulunmuşlardır.

Vakfımızın Bosna-Hersek’e Gezi Etkinliği

VAKFIMIZCA; HAZİRAN AYININ İLK HAFTASI (6-7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİNDE) WITTOUR TURİZM ARACILIĞI İLE BOSNA-HERSEK’E KÜLTÜR GEZİSİ PLANLANMIŞTIR. GEZİMİZ  3 GECE 4 GÜN SÜRECEK OLUP, SARAJEVO, MOSTAR, POÇİTELİ,  BLAGAY VE TRAVNİK’İ KAPSAMAKTADIR. GEZİYLE İLGİLİ  AYRINTILI BİLGİ İÇİN VAKFIMIZ İSTANBUL TEMSİLCİSİ ERDOĞAN KUTAY İLE İRTİBAT KURULABİLİR. İLGİLENEN DOSTLARIMIZA DUYURULUR.

Gaziantep Temsilciliğimizden Gıda Yardımı

Gaziantep Temsilcimiz Fevzi KILIÇOĞLU ve vakıf gönüllü çalışanları 13 Nisan’da Fidanlık Mahallesi’nde muhtarın tesbitiyle yardıma muhtaç ailelere gerekli gıda yardımında bulunmuşlardır.

Gaziantep Temsilciliğimizden Okullara Kırtasiye Yardımı

Gaziantep Temsilcimiz Fevzi KILIÇOĞLU ve vakıf gönüllü çalışanları ile12.04.2013 tarihinde Şahinbey Zekariya Nuriye Kınaoğlu İlköğretim Okulun’da 350 öğrenciye kırtasiye yardımı gerçekleştirmişlerdir. Kırtasiye yardımı  Şahinbey Kaymakamlığı’nın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün izni ile öğretmenler eşliğinde öğrencilere teslim edilmiştir.