Mayıs 2013 archive

Konya Temsilciliğimizden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Vakfımız Konya Temsilciliği tarafından 30.05.2013 tarihinde Konya’nın Merkez Karatay  ilçesi Gazi Osman Paşa mahallesinde  ihtiyaç sahibi bir aileye halı, giysi, ayakkabı ve gıda yardımı yapılmıştır.

Merkez ve Elazığ Temsilciliği işbirliği ile Köylere Halı Yardımı

15 Mayıs 2013 günü Vakfımız, Elazığ Temsilciliği ile irtibata geçip muhtarların da yardımı ile Elazığ’da bulunan Merkez-Karaali Köyü,Bulutlu Köyü ve Camisi ve Yenimahalle Köyüne 250 adet halı yardımı yapmıştır. Yapılan bu yardımı Emrem Vakfı 2.Başkanı Hatice Aygün yerinde izlemiştir. Yardımı organize eden Emrem Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Abdüsselam Semre de Elazığa bizzat giderek ihtiyaç …

Continue reading

Gaziantep Temsilciliğimizden İhtiyaç Sahiplerine Halı Yardımı

24.05.2013 tarihinde Vakfımız Gaziantep temsilciliği Nizip İlçesi’nde Cumhuriyet Mahallesi ve Tahtani Mahallesi tesbit edilen 15 ihtiyaç sahibi aile halı yardımı yapmıştır.

Bursa Temsilciliğimizden Yardıma Muhtaç Ailelere Erzak Dağıtımı

Vakfımız Bursa Temsilciliği tarafından 20.05 tarihinde  yardıma muhtaç ailelere erzak dağıtımı yapılmıştır.

Konya Temsilciliğimizden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

12.05.2013 tarihinde Vakfımız Konya Temsilciliği Selçuklu ilçesinde  Şeker Murat Mahallesi’nde mahalle muhtarı ile birlikte yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gerekli yardımlarda bulunmuşlardır.