Ekim 2013 archive

Vakfımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin 90. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşamakta olduğumuz bu günde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Ülkemizin gelişmesinde ve milletimizin çağdaşlaşmasında emeği geçen tüm devlet büyüklerimizi minnet ve şükran duyguları içerisinde anar, Vatanımız ve Milletimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dileriz. CUMHURİYET …

Continue reading

Vakfımızdan Burs Almaya Hak Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!!

DUYURU! 2013-2014 ÖĞRETİM YILINDA VAKFIMIZDAN BURS ALMAYA HAK KAZANAN  ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENİM GÖRDÜKLERİ İLDE BULUNAN VAKIFBANK ŞUBESİNDE HESAP AÇTIRARAK,  05 KASIM 2014 TARİHİNE KADAR VAKIF MERKEZİMİZE BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Kayseri Temsilciliğimizin Yardım Faaliyetleri

VAKFIMIZ KAYSERİ TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN AHİ EVRAN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ KÜTÜPHANESİNE MUHTELİF SAYIDA(2 KOLİ) KİTAP YARDIMI VE OKUL SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KULÜBÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU KERMESE YİYECEK YARDIMI YAPILMIŞTIR.

Diyarbakır Temsilciliğimizin Kurban Bayramı Faaliyetleri-2

VAKFIMIZ DİYARBAKIR TEMSİLCİLİĞİ 17.10.2013 TARİHİNDE DE MERKEZ HASIRLI VE AZİZİYE MAHALLELERİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KURBAN ETİ VE GİYSİ YARDIMI YAPTI.

Diyarbakır Temsilciliğimizin Kurban Bayramı Faaliyetleri

VAKFIMIZ DİYARBAKIR TEMSİLCİLİĞİ 16.10.2013 TARİHİNDE MERKEZ HASIRLI VE AZİZİYE MAHALLELERİNDE 25 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE KURBAN ETİ VE GİYSİ YARDIMI YAPTI.