Kasım 2013 archive

Yalova Temsilciliğimizden Öğrencilere Yardım

Vakfımız Yalova  Temsilciliği tarafından 28.11.2013 tarihinde  Yalova Çınarcık ilçesinde bulunan Çınarcık İlköğretim Okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere Okul Müdürü Mehmet Yılmaz gözetiminde ayakkabı yardımı yapılmıştır.

Vakfımız Eskişehir Gönüllerinin Yardım Faaliyeti

Vakfımız Eskişehir Gönüllüleri  22.11.2013 tarihinde Eskişehir Merkez Sütlüce Mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi bir aileye gıda,temizlik,giyecek ve ayakkabı yardımında bulunmuştur.

Vakfımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

BİLGİNİN VE SEVGİNİN ÖNCÜLERİ,  BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK”ÜN BİRER YANSIMASI VE ÜZERİMİZDE EMEĞİ OLAN SİZLER, ÖVGÜLERİN EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ. BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERLE KUTLUYORUZ. BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.

Adana Temsilciğimizden Muharrem Ayı Faaliyeti

Vakfımız Adana Temsilciliği tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı aşure dağıtımı yapılmıştır.

Konya Temsilciliğimizden Huzurevine Ziyaret ve Yardım

Vakfımız Konya Temsilciliği tarafıdan 14.11.2013 tarihinde Selçuklu Erbil Koru Anadolu Lisesindeki gönüllü öğrencilerle birlikte Konya’nın Merkez Meram ilçesindeki Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilerek huzurevi sakinlerine hasta bezi, yatak koruyucu, kâğıt havlu, peçete, erkek gömleği, eşarp gibi yardımlar yapılmıştır.