Şubat 2014 archive

Yalova Temsilciliğimizden Suriyeli Savaş Mağduru Ailelere Yardım

Vakfımız Yalova Temsilciliği tarafından 18.02.2014 tarihinde, Yalova/Fatih Caddesi-Oba Apartmanında yaşam mücadelesi veren, Suriyeli savaş mağduru aileye gıda ve giyim yardımı yapılmıştır.

Ankara Temsilciliğimizden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Vakfımız Ankara Temsilciliğimiz tarafından Ankara Yıldız’da gecekonduda kalan ihtiyaç sahibi ailelere çocuk arabası,yiyecek,giyecek vb. yardımlar yapılmıştır.

Eskişehir Vakıf Gönüllülerimizin Huzurevi Ziyareti

Vakfımızın Eskişehir  gönüllüleri tarafından Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Huzurevi’ne ziyaret yapılıp hediyeler verilmiştir.

Ankara Temsilciliğimizden Suriyeli Savaş Mağduru Ailelere Yardım

Vakfımız Ankara Temsilciliği tarafından Ankara Dikmen Vadisinin üst kısmında yaşam mücadelesi veren Suriyeli savaş maduru ailelere giyecek ve yiyecek yardımı yapıldı.       Ayrıca Temsilciğimiz tarafından yetim iki kardeşe de giyecek yardımında bulunulmuştur.