Vakıflar Haftası Etkinlikleri Kapsamında “CENNET VADİSİ” Hayrat Açılışımız…

Geçtiğimiz 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arası bilindiği üzere “Vakıflar Haftası”nı kutladık. Hafta münasebetiyle verilen “VAKIF VE SANAT” konulu konferansa; Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürümüz Sayın Kenan İBA, İzmir Vakıflar Şube Müdürümüz Sayın M.Emin DOĞAN, Araştırmacı Sayın Şeyda KIYICI, Ankara Vakıflar Şube Müdürümüz Sayın Murat AYDOĞDU, Emrem Vakfı Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE’yi ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimizi temsilen Sayın Z.GÖKDERE katılmışlardır.

Hafta Etkinlikleri kapsamında, Vakıf Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE’nin gayretleriyle hayata geçirmeyi başarabildiğimiz “CENNET VADİSİ” projemizin açılışının da yer alması bizleri ayrıca sevindirdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Vakıflar Bölge Müdürümüz Sayın Kenan İBA, Urla Kaymakamımız Sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK, Urla Belediye Başkanımız Sayın Sibel UYAR, Karaburun Kaymakamımız Sayın Engin YALÇIN, Urla Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin ÖZDEMİR, Urla Müftümüz Sayın Ali ÜNAL, Urla İlçe Jandarma Komutanımız Yzb. Cemil ERDEMİR, Tarım İl Müdür Yardımcımız Sayın Cemil ÇUMAK, İzmir Vakıflar Şube Müdürümüz Sayın M.Emin DOĞAN, Araştırmacı Sayın Şeyda KIYICI, Ankara Vakıflar Şube Müdürümüz Sayın Murat AYDOĞDU, Urla Tarım İlçe Müdürümüz Sayın Özgür ÇAKMAK, Mühendis Sayın Pervin ALTINÇINAR, İzmir SKY TV Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Aysen TOKER, Emrem Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu ve davetlinin de hazır bulunduğu törende, açılışı müteakip Urla Kaymakamımız Sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK, Vakıflar Genel Müdürlüğünü temsilen İzmir Vakıflar Bölge Müdürümüz Sayın Kenan İBA ve Emrem Vakfını temsilen Vakıf Kurucumuz aynı zamanda her daim Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE, ecdadımızla birlikte tarihimizin ve Türk-İslam devlet geleneğinin ayrılmaz birer parçası olan vakıf ve hayratların kültürümüzdeki yeri ve önemini belirten birer konuşma yapmışlardır. Sayın SEMRE konuşmasında ayrıca böylesi Sosyal bir projeye tesis arazisinin bağışıyla önemli bir katkıda bulunan kendisinin de aynı zamanda Kurucusu, Onursal Başkanı ve aynı zamanda Murahhas Aza’sı olduğu, EMREM AŞ. (Emrem Ziraat ve Hayvancılık Gıda Marketçilik İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi) Yönetim Kurulu Üyeleri ve iştirakçilerine de teşekkür etti.

Konuşmaları müteakip, Urla Müftümüz Sayın Ali ÜNAL’ın duaları ile hizmete açılan “CENNET VADİSİ” açılışı anısına, Sayın Kenan İBA, Sayın Abdüsselam SEMRE’ye, Sayın SEMRE ise, tesisin yapımında maddi katkıları gözardı edilemeyecek olan, çok sevdiği “Gerçek Dost”u rahmetli Ali AKYÜZ Beyefendi’nin değerli eşleri Sayın Sueda AKYÜZ Hanımefendi’ye günün anlam ve önemine binaen, teşekkür mahiyetinde birer tablo hediye etmişlerdir.

010203040506070809IMG-20150516-WA0000