Ülke Genelindeki Kan Bağışı Kampanyamızda Muş İlimiz…

EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kızılay Kan Bağış Merkezi işbirliğinde ülke genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında Muş ilimiz de yerini aldı.

Eski Muş Öğretmenevi binasında kurulan kan bağışı standımıza, duyarlı Muş Halkımızın ilgisinin yüksek seviyede olduğunu ve bu sebeple hedeflenenin çok üzerinde bir bağış seviyesine ulaşıldığını ifade eden Muş Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kenan Şeker, Kan bağış kampanyalarını Bulanık, Malazgirt, Hasköy ve Korkut ilçeleri ile Altınova ve Kızılağaç beldelerinde de sürdüreceklerini, böylelikle de EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Muş’taki aktiviteleri ile 200 ünitenin üzerinde rekor bir bağış seviyesine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Muş Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kenan Şeker ifadelerinde ayrıca; “ İnsan yaşamı gibi kutsal bir değere hizmet eden, sosyal dayanışmayı ve toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren böylesi anlamlı bir projenin hayata geçirilmesinde üstün katkıları bulunan, başta EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Düşünür-Yazar Abdüsselam SEMRE Beyfendi şahsında, Vakıf Yönetim Kurulumuza ve tüm Gönüllü Vakıf Çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 EMREM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyemiz Dursun Tel ise, “Vakfımızın Türkiye genelinde Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenlediğini, bu anlamda Türkiye’de ve dünyada kana olan ihtiyacın bir nebze olsun giderilebilmesi için, vakfımızın da bir nebze katkısı olması adına Vakıf Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Abdüsselam SEMRE Beyfendi’nin katkı ve işaretleri doğrultusunda bu insani kampanyayı düzenledik” şeklinde konuştu ve bu insani faaliyete önayak olarak kendilerine böylesi toplumsal hayata katkı sağlayan bir hizmette bulunma imkanı veren Düşünür-Yazar Abdüsselam SEMRE Beyfendi‘ye, Vakıf Yönetim Kurulu ve tüm Gönüllü Vakıf Çalışanları adına sonsuz teşekkürlerini iletti.

20150604_110156 DSC_0071