Elazığ Temsilciliğimizden Toplu Sünnet Şöleni

27 AĞUSTOS SALI  2013

Vakfımız Elazığ Temsilciliği,Elazığ Belediyesi ve Çatalçeşme Mahalle Muhtarlığı tarafından toplu sünnet şöleni düzenlendi. İhtiyaç sahibi 43 çocuk sünnet ettirildi. Elazığ Belediyesi mehteran ekibinin gösterisiyle başlayan toplu sünnet şöleni Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Programda söz alan Mahalle Muhtarı Sabahattin Fırat, güzel bir gün ve hayırlı bir iş için topladıklarını, bu güzel günde katkı sağladıkları için Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Emrem Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Abdulselam Semre’ye minnettar olduklarını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Emrem Vakfı İl Temsilcisi Özcan Güyüm ise bu hayırlı günde Elazığ’da Yunus Emrem ve Haldaşlarının Düşünce Fikir ve Misyonlarını Yaşama ve Yaşatma Derneği’nin Konferans davetlisi olarak bulunan Emrem Vakfı Onursal Başkanı Sayın Abdüsselam SEMRE ve Emrem Vakfı 2. Başkanı Sayın Hatice AYGÜN’ün Sünnet Şölenine katılmaların kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Emrem Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Düşünür-Yazar Abdusselam SEMRE de bir anne baba için en güzel günlerin çocukların doğumu, sünneti, askere gönderilmesi ve evlendirilmesi gibi günler olduğunu ifade etti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU da toplu sünnet şöleninin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından toplu sünnet şölenine katılan çocuklar Başkan SELMANOĞLU ve Düşünür-Yazar Abdusselam SEMRE ile hatıra fotoğrafı çektirerek, sünnet kesimine geçti.

Çocuklara Emrem Vakfı, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Müftülüğü çeşitli hediyeler dağıttı.

0

DSCN1787 DSCN1791 100_3036 100_3040 100_3074 DSCN1573 DSCN1597 DSCN1600 DSCN1601 DSCN1603 DSCN1614 DSCN1626 DSCN1629 DSCN1640 DSCN1681   DSCN1830