Vakfımızdan Burs Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

DUYURU

2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARIMIZ 01 AĞUSTOS 2014 TARİHİNDE BAŞLAMIŞTIR.

VAKFIMIZ İNTERNET SİTESİNE ÇOK SAYIDA MAİL GELMESİ ÜZERİNE BURS BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİK.

-Burslarımız Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Ortaöğretim Okulları ile Üniversite ve Yüksek Öğrenim Kurumlarında öğrenim gören lisans öğrencilerini kapsamakta olup, Vakıf Üniversiteleri, Özel Üniversiteler ve ikinci öğretimde eğitim görenler ile Özel veya Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs alan öğrenciler yararlanamamaktadır.

-Vakfımızca verilecek burstan yararlanmak isteyen öğrenciler, 1 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında bizzat Vakıf Merkezimize veya posta ile de başvuru yapabilirler. İnternet ortamındaki başvurular geçersizdir. Ayrıca postadaki evrakların gecikmelerden Vakıf sorumlu tutulamaz.
-Burs için başvuracak öğrencilerden aşağıdaki belgeler istenir.(Evrakların asılları kabul edilmektedir.)
a) Burs Başvuru Formu

b)T.C vatandaşı olmak,
c) Okul idaresinden alınacak öğrenci belgesi,
d) İki adet vesikalık fotoğraf,
e) Nüfus Cüzdanı fotokopisi

f)Cumhuriyet savcılığından sabıka kaydının olmadığına dair alınacak belge,

g)Üniversiteye o yıl kayıt olanlar için YGS ve LYS sonuç belgesi,

h) Ara sınıflarda öğrenim görenler; genel not ortalamasını gösteren öğretim kurumundan onaylı not dökümü belgesini (transkript).

ı) Okuyan kardeşler için okul müdürlüğünden alınan öğrenci belgesi,

j)Nüfus müdürlüğünden Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

-Üniversiteyi bu yıl kazanan öğrenciler ilk etapta başvuru süresinde henüz kayıtlarını yaptırmadıkları için üniversiteye giriş belgesi yeterli olup, bilahare öğrenci belgesi istenecektir.

-Başvuru süresinin bitiminde Yönetim Kurulunca evraklar değerlendirildikten sonra, başvuru sahibi öğrencilere bildirilerek bizzat görüşmeye kabul edilecektir.

– Burslarımız eğitim ve öğretim takviminin başlamasını takip eden ayın 10’undan, eğitim ve öğretim tarihinin son bulduğu ayın 10’una kadar sürmekte olup Vakıfbank aracılığı ile ödeme yapılmaktadır.

-Burslarımız karşılıksız olup, öğrenim yılı süresince öğrenci her yıl için sınıf geçtiğini belgelediği taktirde devam etmektedir.

Emrem Vakfı Yönetim Kurulu