Yunus Emre Şiirleri Okuma Yarışması Sonuçlandı…

Emrem Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı, Yunus Emre Şiirleri Okuma Yarışması Elazığ ilimizde geçtiğimiz hafta yapıldı.

Elazığ İlimizde 11 Lisenin Katılımıyla Gerçekleşen Faaliyette 1.lik Ödülüne “Hor Bakma Sen Toprağa” isimli Yunus Emre şiiri ile, Murat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencimiz Ayşenur YILDIZHAN, 2.lik Ödülüne “Ağla Gözüm Ağla” adlı şiir ile İmam Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencimiz Esma POLAT, 3.lük Ödülüne ise “Gel gör Beni Aşk Neyledi” adlı şiir ile Elazığ Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencimiz Büşra ZENGİN layık görüldüler.

Ayrıca yine Yunus Emre Hz.nin “Elhamdülillah” adlı şiirini okuyan, Cemil Meriç Fen Lisesi Öğrencimiz Ertuğrul ECER ise Jüri Özel Ödülüyle ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencilerimize ödül olarak Ipad, Tab4, Tab3 , Kitap seti ve Vakfımızın Kurucusu ve aynı zamanda her daim Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE’nin eserlerinden DERVİŞ YUNUS adlı eseri hediye edildi.

Tüm bunların yanısıra ayrıca, yarışmaya katılan tüm okullara, öğrencilere ve izleyenlere Yunus Emre Hz.nin kitapları dağıtıldı.

Yoğun ilgi gören Yarışmamız ile ilgili vidyo görüntülerine ulaşmak için lütfen tıklayınız…

IMG_3206IMG_3203IMG_3364IMG_3352IMG_3313IMG_3232IMG_3304IMG_3296IMG_3280IMG_3271IMG_3260IMG_3249IMG_3244IMG_3241IMG_3358IMG_3383P50509-160836IMG_3376IMG_3370IMG_3380IMG_3429