Türk Kızılayından Emrem Vakfı’na Teşekkür Mesajı…

Kurucu ve Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE Bey‘in girişimleri sonucu Vakfımız ve Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen ve duyarlı vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle ülke geneline yayılmayı başaran  kan bağışı kampanyası geçtiğimiz günlerde neticelenmiştir.

Türk Kızılay’ı  olarak yapılan aşağıdaki açıklamayla birlikte, insan hayatını kurtarmada çok önemli bir yeri işgal eden Kan Bağışı gibi böylesi önemli bir faaliyete vesile olan başta Kurucu ve Onursal Başkanımız Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE Bey’e, Emrem Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerine, İl Temsilcilerimize ve hizmeti geçen tüm gönüllü çalışanlarımıza teşekkür edildi.

“Türk Kızılayı ülke kan ihtiyacını karşılamak üzere çıktığı yolda başarılı bir noktaya ulaşmıştır. Gelinen bu noktada en büyük pay duyarlı vatandaşlarımızın olmakla birlikte bizi çalışmalarımızda yalnız bırakmayan ve kan bağışçısı kazanımı alanında bize destek olan siz değerli kurumsal bağışçılarımızındır.

Bu doğrultuda bize destek olan Vakfınıza, başta siz ve değerli yönetim kurulu üyeleri ile il temsilciliklerinize desteğiniz ve emeğiniz için teşekkür ederiz.

Ortak çalışmalarımızın büyüyerek devam etmesini temenni eder, saygılarımızı sunarız.”

TÜRK KIZILAYI

IMG-20150430-WA0002