EMREM VAKFI’NIN NABZI İSTANBUL’DA ATTI…

DSC_0258Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 06.12.2015 tarihinde, Vakıf Kurucusu ve Onursal Başkanı, Düşünür-Yazar Sayın Abdüsselam SEMRE önderliğinde, “Somuncu Baba’nın Görüşünde Kur’an-ı Kerim” konulu bir konferans düzenlenmiştir.

 İstanbul-Alemdağ, Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa, yazarımıza ve kendisinin büyük eserlerinden vakfımıza gönülden bağlı çok sayıda kişi katılmıştır.

 Muhteşem bir organizasyon eşliğinde gerçekleşen konferans, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Zeynep GÖKDERE’nin açılış konuşmasıyla başladı.

 Emrem Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Düşünür-Yazar Sayın SEMRE, “Somuncu Baba’nın Görüşünde Kur’an-ı Kerim” konulu konferansında katılımcılara önemli mesajlar vererek, milletimize birlik ve beraberlik çağrısı yapmıştır.

 Emrem İlahi Gurubu’nun ardından, sözlerini Sayın SEMRE’nin yazdığı, bestesini misafir Devlet Sanatçısı Sayın Emre SARAÇER’in yaptığı bir Nat-ı Şerif’in tanıtımı ney taksimi eşliğinde yapılmıştır.

 Duygu yüklü bu tanıtımın ardından “Yılın Temsilcisi” unvanına layık görülen temsilcilikler tek tek sahneye davet edilmiş ve kendilerine günün önemine binaen küçük birer hediye takdim edilmiş ardından hazırlanan slayt gösterisi büyük bir coşkuyla izlenmiştir.

Resmi Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ…

Resmi Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ…

2015 Yılı Temsilcilerimiz için TIKLAYINIZ…