VAKFIMIZDAN MUHARREM AYI ETKİNLİĞİ…

Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ; Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdüsselam Semre’nin öncülüğünde; birlik, beraberlik ve paylaşım gibi geleneksel değerlerimizin yaşatılması amacıyla Muharrem Ayı sebebiyle düzenlemiş olduğumuz etkinliklerden birini de 25/09/2018 Salı günü, Vakıflar İzmir Bölge Müdürlüğümüzde gerçekleştirdik.

Bereketi paylaşmak adına Vakıflara gönül veren Bölge Müdürlüğümüz çalışanları ile etkinliğimizi paylaştık. İzmir Vakıflar Bölge Müdürümüz Sayın Fethi Koç’un dualarıyla başlayan etkinliğimiz aşure ikramları ile devam etti.

Ardından Bölge Müdürümüz Sayın Fethi Koç’u makamında ziyaret ettik. Bizlere geniş zamanlarını ayıran Şube Müdürümüz Sayın Haşim Yadigar’a ve özellikle de Bölge Müdürümüz Sayın Fethi Koç’a Emrem Vakfı adına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.