KANAL 23 CANLI YAYIN KONUĞUYDUK…

Emrem Vakfı kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Düşünür Yazar Abdüsselam Semre, 30 Haziran 2021 tarihinde, güzel ülkemizin güzide şehirlerinden Elazığ’ın seçkin kanalı Kanal 23’de, “Gündem Özel” programı konuğuydu. Konuğu olduğu Canlı Yayın programında, Emrem Vakfı’nın kuruluş misyonundan bahsetti. Ayrıca, Kutsal Kitabımızda, geçmiş ve geleceğin ilminden örneklemelerin olduğuna da vurgu yaptı. “Peygamber sav.den görev almamış kişiye ne mürşit denir, ne de şeyh denir” diyerek, geçmiş hak peygamberler karşısında nasıl sahte peygamberler zuhur ettiyse, son peygamber Hz.Muhammed sav.ın varisi hükmündeki, hakiki şeyhler karşısında da doğal olarak sahte şeyhlerin zuhur ettiğini, zamanımızda da bu sefih şaşırtıcı şeyhlerin elinde İslam dininin bir dar boğaza girdiğine atıfla, dinleyicilere müthiş bir yol haritası göstermiştir.