ORADAYDIK….

Güzel Ülkemizin birçok farklı noktasında meydana gelen yangınlar ve yaşanan kayıplar hepimizi derinden üzmüştür.
Emrem Vakfı olarak, Manavgat’ta çıkan yangında dayanışma ve yaraları sarmak amacıyla, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdüsselam SEMRE’nin himayelerinde yola çıkan yardım konvoyumuz, 2. Başkanımız Zeynep Gökdere’nin rehberliğinde, Ankara, Elazığ, Gaziantep ve İstanbul Temsilciliklerimizle birlikte Manavgat Yöresine ulaşmıştır.
Görevli ekibimiz bizzat sahaya inerek yangında zarar gören Sarılar, Ulukapı, Selimli, Gebeci Köyleri ile Gündoğmuş İlçesi Senir Köyünde yardım çalışmalarına katılarak; bölgeye ulaştırılan her türlü giysi, iç çamaşırı, ayakkabı, terlik, çocuk bezi, sabun, şampuan vb. temizlik malzemeleri ile ilaçlar, el fenerleri, ev eşyalarının ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılmıştır.
Manavgat Afet Koordinasyon Merkezi ziyaret edilerek, Aksu Kaymakamımız Sn.Aydın Ergün Bey’e geçmiş olsun dileklerimiz iletilmiş ve kendilerinin yönlendirmeleriyle elimizde mevcut tüm malzemelerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere devletimizin belirlediği Merkez Depoya teslim edilmiştir.
Gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışarak yangınla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarına, Jandarma ve Kolluk Kuvvetlerimize, İtfaiye ekiplerimize, destek veren Sivil Toplum Kuruluşları ile yerel halka, emeği geçen herkese ve özellikle de Manavgat’ta ekibimize refakat ederek yardımlarını esirgemeyen ve bizleri misafir eden Murat Gökdere ve Nurcan Gökdere’ ye teşekkür ve şükranlarımızı iletiyoruz.
Allah Güzel Ülkemizi her türlü felaketten korusun.
Saygılarımızla…
Emrem Vakfı Yönetim Kurulu