Diyarbakır Temsilciliğimizden İnsanlığa En Faydalı Faaliyet

Diyarbakır Dicle Üniversitesi kampüs alanı içinde kalan bir bölüme Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temsilcimiz Veysi ÖZDEMİR ve Doç. Dr. Kemal AKKILIÇ’ın katkılarıyla kurulan Emrem Vakfı Hatıra Ormanı, Vakıf Kurucusu ve Onursal Başkanı Abdüsselam SEMRE tarafından yerinde incelendi. Semre, yapılan çalışmayı çok beğenerek Vakıf Başkanı Zeynep GÖKDERE’yi, Diyarbakır Temsilciliğimizi ve gönüllü çalışanları tebrik etti. Düşünür Yazar Semre, hatıra ormanında vermiş olduğu demeçte tüm insanları ilgilendirecek çok önemli sözler sarf etti. Emrem Vakfı bu sözlerden bazılarını siz değerli site ziyaretçilerimizle paylaşmayı uygun gördü.

–          Bacasız en büyük değer fabrika ağaçlar, ormanlardır.

–          Orman ciğerlerin en büyük çıkar kaynağıdır.

–          Orman özümlemesi ile ciğerlerimize safa kaynağı olduğu gibi güzelliği ile  de gözle alınacak en büyük gıda kaynağıdır.

–          Nebati ruhumuza en büyük gıda bitki örtümüz ormanlarımızdır.

–          Ormanı, bitki örtüsünü harap etmek hayvan ve insan nesline en büyük haksızlıktır.

0 DSCI0539--- DSCI0541--- DSCI0544---